Децата на ОФК Несебър победиха два пъти Барселона и завършиха 3-ти на международен турнир!

Децата на ОФК Несебър (родени 2014 година) с треньор Трайо Грозев записаха изключителен успех. Те завъриха на 3-то място на международния турнир в Малта – KHS Cup, с участието на силни европейски отбори, сред които Барселона, Нюкасъл, Спортинг Брага, Дарби Каунти и други.

В първия ден от надпреварата нашите момчета изиграха шест мача в групова фаза. В първия двубой малките „делфини“ загубиха от връстниците си от английския Нюкасъл с 1:3, след това направиха равенство 1:1 срещу KHS (Knowhow Soccer).

След това обаче последва истински победен рейд на момчетата на Трайо Грозев – четири поредни победи. Първо бе разбит отбора на Свиеки Юнайтед с 4:0, след това Пиета Хотспър с 3:0 и Мгар с 2:0.

За да дойде черешката на тортата и най-сладкия триуф – 5:0 над представителите на Барселона!

Така момчетата от ОФК Несебър се класираха за финалната група, в която записаха загуби от Нюкасъл и португалския Спортинг Брага.

Младите ни надежди обаче се справиха срещу малтийските Хибърниънс с 1:0, Фгура отново с 1:0, дойде ред и на английския Дарби Каунти, който бе победен с класическото 3:0, а в последния мач Барселона отново се предаде пред несебърската сила – 1:0 за ОФК Несебър и 3 място в крайното класиране.

Честито, момчета. Честито на треньорския щаб, на всички треньори и ръководители в ОФК Несебър. Ние отново доказахме, че сме равностойни на най-добрите в Европа. Ние сме Несебър…

Сподели:

Други новини