Логична развръзка: Присъдиха ни служебна победа за прекратения мач срещу Куклен

Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС – Пловдив  взе решение относно прекратения двубой срещу Атлетик (Куклен).

Присъжда се служебна победа с 3:0 на ОФК Несебър, което бе напълно очаквано решение с  оглед на факта, че гостите НЕ пожелаха да излязат за второто полувреме, а съдията изчака 15 минути и даде край на двубоя.

СТК обаче наказва ОФК Несебър с 2 мача лишаване от домакинство, а футболистът ни Иван Стоянов е наказан с 5 мача.

Ето какво реши СТК:

На основание член 24 т. 9 от Наредбата за първенствата и турнирите за срещата между отборите на ОФК“Несебър“ гр. Несебър и ФК “ Атлетик“ гр. Куклен , се присъжда служебен резултат 3:0 в полза на ОФК „Несебър“.

Последваха и решения на Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС – Пловдив:

На основание член 36(1) 3 – А  от Дисциплинарния правилник се налага наказание „лишаване от домакинство“  за 2 (две) срещи и финансова санкция в размер на 625 (шестстотин  двадесет и пет) лева отбора на ОФК “ Несебър“ гр.Несебър

На основание член 22(2) Е – 5  от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за 5 (пет) срещи на състезателя  Иван Стоянов – ОФК “ Несебър“ гр. Несебър.

На основание член 22(2) И – 6 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за 2 (две) срещи на състезателя  Мартин Иванов – ФК “ Атлетик“ гр. Куклен.

На основание член 6 от Дисциплинарния правилник се налага финансова санкция в размер на 250 (двеста и петдесет) лева отбора на ФК “ Атлетик“ гр.Куклен

Сподели:

Други новини