Три по-сериозни контузии в ОФК Несебър

Три по-сериозни контузии има да решават в ОФК Несебър. За съжаление на треньорския щаб начело със старшията Николай Жечев аут за различен период от време са Стоянчо Велинов, Венцислав Христов и Христо Георгиев.

Стоянчо Велинов продължава да се възстановява след счупване на пръста на крака. Македонският нападател бе с гипс, който вече е свален, но сега му трябват около 20 дни, за да се възстанови напълно и да се върне на терена.

Опитният голмайстор Венцислав Христов е с контузия още от зимната подготовка. Нападателят вече започна да тича, но все още е рано да се каже кога точно ще се завърне в игра.

Едно от новите попълнения – Христо Георгиев, който дойде през зимата, е със скъсани връзки на глезена. При него ситуацията е най-неприятна, тъй като при него времето за възстановяване ще е около 3-4 месеца, което на практика означава, че е аут до края на сезона.

Аут за предстоящия двубой срещу Загорец в Нова Загора ще бъде и наказаният Иван Стоянов, който изтърпява санкция от 5 мача. Това ще бъде неговата четвърта среща от наказанието.

Двубоят в Нова Загора е на 16 март (събота) от 15:00 часа.

Сподели:

Други новини