Николай Жечев: Предстои ни регионално дерби със Созопол, не бива да подценяваме противника

ОФК Несебър победи Ямбол с 3:0 като гост през уикенда. С оглед предстоящите великденски празници следващият кръг е изместен за 2 май (четвъртък), в който тимът приема Созопол.

„Предстои ни регионално дерби, което по никакъв начин не трябва да подценяваме. Независимо в каква форма и къде се намира в класирането противникът от Созопол, излизаме с изключителна сериозност, защото три точки се дават и в този мач, и във всеки друг. Ние в момента не сме в позиция да подценяваме, когото й да било мач или съперник“, коментира наставникът на ОФК Несебър Николай Жечев.

Треньорът коментира и победата с 3:0 над Ямбол: „Постигнахме сравнително лесна победа, но влязохме концентриране от самото начало на мача. Вкарахме ранен гол и след това в началото на второто полувреме още един, с което приключихме интригата.“

„Стоянчо Велинов бе в групата за мача, но все още изпитва леки болки след счупването на пръста на крака и възстановяването, поради което прецених, че е по-добре да не вземе участие в двубоя. Надявам се в оставащите мачове да мога да го използвам“, завърши Жечев.

Сподели:

Други новини